Tuesday, March 15, 2011

tak kan x perasan...


kalau orang tu tgh marah kat kite kan...walau pun dlm fb nih x kan kite x perasan kot...pas tu yang marah tu bukannya sorang2 jer..tetapi leh wat gruop baju merah kat siam nuh...x pasan lg ke eks...pas tu kan...bila dok tanya2 mende yang x phm tuh...org len jawab endah tak endah jer...x kan masih jugak x phm2...mmg buta kayu la budak nih...
ooppss...nak kata budak bukan la budak ...da lm pun jd mak org...cuma perangai die jer x sama ngan orang.....kalau orang mcm tu la akn...bokan belh dok ngan sesama orang...kene kasi special place kat die macam kepulauan2 yang boleh dihanyutkan ombak besar...baru padan dgn die...
mula2 x la rasa membara sgt tapi ayat " padan muka' yang dikeluarkan dari mulut die tuh yang menjadikan mulut mak nih nk maki jer...tapi disabarkan oleh suamiku.....tq again mr hubby...
kalau korang la kan...bila kwn2 korang menhadapi masalah...berdepan dgn kemungkinan yg boleh menjejaskan kehidupan mereka...sanggup ke korang cakap padan muka...walau sejahat2 mak ni la kan...rasenye mcm x sanggup jer...sbb setiap kata2 yang keluar tu adalah satu doa...lebih baik kita doakan yang baik2 je dgn harapan bila kita jatuh nanti ade jugak doa doa yang baik dari kwn2...bukan menggelakkan kite....

3 comments:

~zaira~ said...

pergh tebaek la kak ely...
huhuhu

Si Chantek said...

makin cantik pulak blog ni.. bagi la tips cam mana nak tambahbaikan blog kita.

mommyimans said...

zaira; terbaek dr hati.....

si Chanteq: cantek ker...followers kureng jerk...huhuhuhu